Click to toggle navigation menu.

Forum

Home Forum Beginning & Young Farmers Tapasztalatok a Mostbet HU támogatással való kommunikációban

• This topic is empty.
Viewing 1 reply thread
  • Author
      Stephen Turner
      Guest

Valaki már fordult a Mostbet ügyfélszolgálathoz? Milyen gyorsan válaszolnak a megkeresésekre? Néha kérdések merülnek fel a fogadásokkal vagy a fiókkal kapcsolatban, és fontos, hogy gyors segítséget kapjunk. Osszátok meg, melyik kapcsolatfelvételi mód a legjobb — chat, e-mail vagy telefon?

• #457757 Reply
      MatthewMoore
      Guest

Te melyik platformon játszol – a weboldalon vagy az alkalmazáson keresztül? Én többnyire az appot használom, és ott az ügyfélszolgálati chat közvetlenül az irányítópultban van beépítve. Egyszer nem tudtam bejelentkezni egy frissítés után, írtam a chatbe, és tényleg 2 percen belül válaszoltak. Először egy bot válaszolt, de aztán egy élő operátor kapcsolódott be. Gyorsan segítettek visszaállítani a hozzáférést – csak meg kellett erősítenem a telefonszámomat. Itt részletesen le van írva, hogy milyen kapcsolattartási lehetőségek vannak: https://mostbet-hu.com/technikai-tamogatas/ – érdemes elolvasni. E-mailen keresztül kicsit lassabb, de másnapra biztosan válaszolnak. Az én tanácsom: ha sürgős a kérdés, inkább rögtön a chaten írj. Te amúgy mire szoktál fogadni?

Viewing 1 reply thread
Reply To: Tapasztalatok a Mostbet HU támogatással való kommunikációban
Your information: